ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ

Γιατί να πάρεις το ρίσκο του λάθους, όταν η γνώση υπάρχει ήδη διαθέσιμη; Είναι πάντα φθηνότερο να μαθαίνεις από τα λάθη τρίτων, παρά από τα δικά σου. Αξιοποίησε τη γνώση και την εμπειρία που στήνουν πετυχημένες καφετέριες από το μηδέν στην Κύπρο, εδώ και 10 χρόνια.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 365

Τι νόημα έχει να έχεις αγοράσει τον ακριβότερο εξοπλισμό, αν δεν έχεις ανθρώπους που μπορούν να τον συντηρήσουν σωστά; Μια ακριβή μηχανή καφέ δεν μπορεί να εγγυηθεί μια σταθερή ποιότητα καφέ από μόνη της. Δεν κάνει η μηχανή τον καλό καφέ, αλλά οι άνθρωποι πίσω από την μηχανή.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ BARISTA

Πως μπορείς να σερβίρεις τον καλύτερο καφέ αν δεν έχεις τους καλύτερους μπαρίστες; Και όχι δεν χρειάζεται να προσλάβεις τους νικητές του World Barista Championship. Μπορείς να εκπαιδεύσεις τους δικούς σου baristas, τους δικούς σου ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ MARKETING

Τι σημασία έχει πόσο καλός είναι ο καφές σου, αν δεν μπορείς να τον πουλήσεις; Είναι κρίμα να έχεις κάνει το δύσκολο κομμάτι σωστά, και να χάνεις από την λάθος επικοινωνία σου. Βρες digital marketing υπηρεσίες με έτοιμες συνταγές που δουλεύουν ήδη.

ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Γιατί αφού μπορείς να μεταμορφώσεις το προσωπικό σου στον τέλειο πωλητή, να χάνεις πωλήσεις; Είναι κρίμα να μην αξιοποιείς τους ανθρώπους σου και ακόμα πιο κρίμα να μην αξιοποιείς τον αριθμό των ανθρώπων που επισκέπτονται την επιχείρησή σου. Μπορεις να κάνει σήμερα την αλλαγή με τον γνωστό Life Coach Χρήστο Θεοδώρου.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΦΕ & ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Ποιος είναι ο καλύτερος καφές; Μα φυσικά αυτός που αρέσει στους ανθρώπους που πίνουν τον καφέ σου. Στο Golden Monkey σε προμηθεύουμε με custom blend φτιαγμένο για να ικανοποιεί τα γούστα σου.